Nyitott nap PDF Nyomtat Email
2022 december 01., csütörtök 17:18

Tisztelt Szülők, kedves nyolcadik évfolyamos Diákok!

Pénteken (december 2.) kerül sor iskolánk hagyományos „nyitott napjára”, amikor is betekintést lehet nyerni az Andrássy mindennapjaiba.

A pénteki órarendünk szerint várjuk az érdeklődőket a matematikaóráktól a történelemig, a biológiaóráktól az ének-zenéig, az idegen nyelvi óráktól a testnevelésig.

 

Kedves általános iskolás Diákok!

Járjátok be széltében-hosszában az iskolánkat! Tantermeink, parkosított udvarunk, kollégiumunk - mind-mind a rózsás Andrássy közösségét kívánja Veletek megismertetni - fenyőillattal, tudománnyal, gondolatokkal.

 

Tervezett programunk:

8 órától az iskola színháztermében vezetői tájékoztató (a gimnázium osztályainak bemutatása, felvételi tájékoztató, kollégium) leginkább a szülőknek, kísérőknek, hogy a nyolcadikos diákok már az első óráinkra is beülhessenek!

A tájékoztatókkal egyidőben indul a nyitott nap. A mindennapok tanóráit láthatják az érdeklődők, minden terembe be lehet ülni. A látogatott órákról bármikor ki lehet jönni, át lehet vándorolni egy másik terembe, másik tantárgyra – az ajtók mindenki előtt nyitva állnak! Ajánlataink is lesznek olyan órákra (pl. leendő osztályfőnökök), amelyeket nem szabad kihagyni!

A nyitott napunk 12 óráig tart!

 

Andrássy: a Te Utad! Tudás – Érték – Jövő.