Központ felvételi nyolcadikosoknak (2023. 01.21.) PDF Nyomtat Email
2023 január 16., hétfő 14:52

Kedves Felvételiző Nyolcadikosok!

Gimnáziumunkban 2023. január 21-én 10 órától kerül sor a magyar és matematika központi írásbeli felvételik megírására.
Kérünk minden jelentkezőt, hogy 9.30-ra jöjjön, és legkésőbb 10.00 óráig az aulában kifüggesztésre kerülő terembeosztás alapján foglalja el helyét a kijelölt teremben.

A behívó levelek decemberben kiküldésre kerültek a megadott e-mail címre, várunk minden jelentkezőt 2023. január 21-én.

Kérjük, hogy a felvételizők hozzanak magukkal fényképes igazolványt (diákigazolványt) személyazonosságuk igazolására, melyet készítsenek elő a terembe érve, ezzel is segítsék a felügyelő tanár munkáját!!

A jelentkezőket névsorba rendezzük és ez alapján készül el a terembeosztás.

Tíz órától a magyar központi felvételi megírására kerül sor, ezt követően a 15 perces szünet után írják a tanulók a matematika dolgozatot.

Számológépet nem lehet használni és kék színű tollal kell dolgozni.

A kijavított dolgozatok megtekintésére és az értékelő lapok átvételére a dolgozatok megírását követő hét péntekjén  - 2023. január 27-én (7.30-16.00) kerül sor a gimnáziumunkban. (A ép. I. em. 16). Az értékelőlapokat a jelentkezési laphoz kell csatolni! Figyelem, a felvételi tájékoztatónkban nem ez a dátum szerepel!!!

Akik nem tudják átvenni az adott napon az értékelőlapokat, azoknak meghatalmazott útján, vagy egyeztetett későbbi időpontban tudjuk átadni az eredményeket igazoló dokumentumot.