Tanévkezdő rendezvény angoltanároknak PDF Nyomtat Email
2012 szeptember 05., szerda 20:40

2012. augusztus 29-én 10-13 óráig a Pearson kiadó két rendezvényt tartott Békéscsabán, melyek előadója Almási Anikó volt. A részvétel ingyenes volt, és a regisztrált vendégek ajándék digitális tanagyagok közül választhattak.
A Békés Megyei Tudásház és Könyvtárban LIBRARY HOURS - könyvtári fogadóóra címmel várták az angoltanárokat. A program 10 órakor személyes tanácsadással, könyvbemutatóval és vásárral kezdődött, ahol a kiadó MyGrammarLab könyveit 30%-os kedvezménnyel lehetett megvásárolni.
11 és 12 óra között GAMING IN EDUCATION címmel elméleti és gyakorlati ötleteket kaphattak a résztvevők az angolórák színesítéséhez, és megismerkedtek az online nyelvi játékok kínálatával, amelyekkel az angol nyelvórákat érdekesebbé, hatékonyabbá lehet tenni. A kiadó Exam Accelerator és az Érettségi Aktivátor c. könyveit a végzős csoportok használhatják eredményesen érettségire, nyelvvizsgára készülve.
A program délután 14 órától a Békéscsabai Evangélikus Gimnáziumban folytatódott MÓDSZERTANI workshoppal, melynek címe BLENDED LEARNING avagy a kombinált oktatási forma - interaktív műhelymunka középiskolás és felsőoktatásban tanító kollégák számára volt.
A sokoldalúan, interaktív formában zajló továbbképzésen az Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium tantestületéből Medvegy Anikó és Pete István angol szakos tanárok vettek részt.

Pete István