Hírek
Tehetségpont akkreditáció PDF Nyomtat Email
2019 március 27., szerda 20:29

Sikeres Tehetségpont akkreditáció!

A Nemzeti Tehetségsegítő Tanács által szervezett Országos Tehetségnap rendezvényén vehette át gimnáziumunk a budapesti Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Gimnáziumban (2019.03.23.) az Akkreditált Tehetségpontot igazoló oklevelet.

Köszönjük diákjainknak, partnereinknek és az intézmény valamennyi dolgozójának, hogy munkájukkal hozzájárultak a kitüntető cím elnyeréséhez.


 
Első véradásom PDF Nyomtat Email
2019 március 23., szombat 20:23

Március 6-án szerdán reggel véradást rendeztek az iskolában. Mivel még sosem adtam vért ezelőtt, ezért kissé izgulva várakoztam a soromra azon a reggel. Elhatároztam, hogy azért is legyőzöm minden félelmemet, mert nagyon szerettem volna ezt megcsinálni és ezáltal másoknak segíteni. A légkör nagyon kellemes volt, minden orvos és nővér kedves volt és segítőkész, így aztán hamar rájöttem, hogy nincs mitől félnem. Aztán sorrakerültem, mindent elmagyaráztak hogyan fog történni és a végére sikeres véradó lettem. Nagyon boldoggá tett az a tudat, hogy én is részese lehettem ennek a programnak. Büszke voltam magamra és mindenki másra is, aki aznap vért adott. Szerintem ez egy olyan dolog, ami részünkről nem túl nagy áldozat, mások számára viszont rendkívül fontos. Én mindenkinek azt javasolnám, ha lehetősége van rá, mindenképp próbálja meg, mert az érzés felbecsülhetetlen!

Juhász Boglárka Ágnes, 12/E

 

 

 
Elérhető az intézmény nyilvános facebook oldala PDF Nyomtat Email
2018 november 26., hétfő 08:40

Hasznos információk olvashatók az intézmény facebook oldalán. Ajánljuk mindenkinek, aki szeretne  gyorsan értesülni az iskola életével kapcsolatos eseményekről, eredményekről.

 

 
TANKÖNYVOSZTÁS – 2018/2019-es tanév PDF Nyomtat Email
2018 augusztus 27., hétfő 12:43

9. évfolyamos tanulók számára:

A tankönyveket a tanulók az első tanítási napon, azaz szeptember 3-án kapják meg osztályfőnöki órán.

Felsőbb évfolyamos, ingyenes tankönyvre jogosult tanulók számára:

  • Három- vagy többgyermekes családban élő tanuló esetén: az emelt összegű családi pótlékról friss, augusztusi, Kormányhivatal által kiadott igazolást kérünk. Az igazolásokat a tankönyvek átvételekor kell leadni az iskola könyvtárában. Csak azt az igazolást fogadjuk el, amelyen a tanuló után járó családi pótlék összege jelenleg is 16.000 Ft (egyedülálló szülő esetén 17.000 Ft). Kivétel ez alól, ha felsőoktatásban tanuló testvér/ek miatt kevesebb az összeg, ebben az esetben viszont kérjük csatolni a testvér/ek felsőoktatási tanulói jogviszony igazolását, és legkésőbb október 1-ig leadni a magasabb összegű családi pótlékról szóló Kormányhivatalos igazolást!
  • NEM három- vagy többgyermekes családban élő tanuló esetén: amennyiben korábban még nem lett leadva a megfelelő igazolás, azt a tankönyvek átvételekor kell leadni az iskola könyvtárában.

Az ingyenes tankönyveket szeptemberben kapják meg a tanulók, amennyiben a megfelelő igazolások leadásra kerültek!

Felsőbb évfolyamos, fizetős tanulók számára:

A tankönyveket a tanulók az első tanítási napon, azaz szeptember 3-án kapják meg osztályfőnöki órán. A további részletekről az osztályfőnök küld majd tájékoztatást az osztálynak.

 

 
Miniszteri Elismerő Oklevelek PDF Nyomtat Email
2018 július 01., vasárnap 09:17

Két tanárunk - Danczik Emese tanárnő és Horváth Csaba tanár úr - több évtizedes tanári munkájának elismeréseként Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott. Gratulálunk nekik az egész iskolaközösség nevében!

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

5. oldal / 38