Hírek
Tájékoztató a 9. évfolyamos tankönyvekről PDF Nyomtat Email
2017 június 28., szerda 08:20

A 2017/2018-as tanévben a kormány az ingyenes tankönyvellátást kiterjeszti a 9. évfolyamra is. Ezzel kapcsolatban néhány fontos tudnivaló:

  • Az ingyenes tankönyvek a nyelvi munkafüzetek kivételével könyvtári példányok, amelyekbe beleírni nem szabad és tanév végén használható állapotban vissza kell adni az iskola könyvtárának!
  • Aki a könyvtári ingyenesek helyett saját tankönyveket szeretne:
    • Az angol és a német nyelvi tankönyvek megvásárlására tanév elején lehetőség lesz az iskolában tankönyv áron.
    • Az állami kiadású tankönyveket (FI, NT raktári jelzésű könyvek) csak a Könyvtárellátó webshopján (http://webshop.kello.hu/) keresztül vásárolhatják meg a szülők egyénileg augusztustól.
  • A tankönyvek átvétele az első tanítási héten lesz.

 

 
Az Oktatási Hivatal Bázisintézménye lett az Andrássy Gimnázium PDF Nyomtat Email
2017 május 27., szombat 09:35

2107. május 23-án a Városháza dísztermében zajlott le az Oktatási Hivatal Békéscsabai Pedagógiai Oktatási Központ bázisintézményi címátadó ünnepsége. Az ünnepségen részt vett városunk polgármestere is. Iskoláról Komáromi István intézményvezető adott egy rövid tájékoztatást.  Ezután a gimnázium két diákja, Barta Zsuzsanna 10.B és Kolarovszki Dóra 9.C osztályos tanulónk színvonalas produkcióval, egy széki népdalcsokor előadásával tisztelte meg a jelenlévő közönséget. Ezúton is köszönjük nekik ezt a szereplést!

A bázisintézményi pályázat elnyeréséből fakadó feladatok elvégzéséhez jó munkát kívánunk minden, ebben majd résztvevő kollégának!

 

 
Kollégiumvezetői pályázati eljárás PDF Nyomtat Email
2017 május 22., hétfő 19:31

A kollégiumvezetői pályázati eljárás dokumentumai:

  1. 1. kollégiumvezetői pályázat
  2. 2. jegyzőkönyv
  3. 3. jegyzőkönyv

 

 
Intézményvezetői pályázati eljárás PDF Nyomtat Email
2017 május 22., hétfő 17:59

Az intézményvezetői pályázati eljárás dokumentumai:

  1. vezetői programszakmai önéletrajz
  2. jegyzőkönyv, vélemények, szavazás eredménye

 

 
Egy este az Olümposzon PDF Nyomtat Email
2017 március 24., péntek 20:33

Mennyei vacsora, „isteni” táncház és pezsdítő muzsika fogadta az V. Andrássy-bálra érkezőket 2017. március 9-én. A hagyományokhoz híven a 11.C osztály szervezte meg az idén görög pompában díszelgő rendezvényt. Az estét Komáromi István intézményvezető ünnepi beszéde nyitotta meg, majd az iskola versenytáncosai csillogtatták meg tehetségüket. A vacsora után az Over3 zenekar szórakoztatta a közönséget, és ezt követően a 11.C osztály igazi, mediterrán hangulatú táncházba invitálta a több mint 400 résztvevőt. A bálon arra is volt lehetőség, hogy a vendégek „Zeusz” és „Héra” bőrébe bújjanak egy fotó erejéig. Az este további részében iskolánk egy volt diákja, Zahorán Attila szolgáltatta a talpalávalót, mely garantálta a fantasztikus hangulatot.

A hangulatot bemutató képek megtekinthetők itt.

 

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

8. oldal / 38