TUDOK
Tájékoztatás a Tudományos Diákkörök XI. Országos Konferenciájának megrendezéséről PDF Nyomtat Email
2011 február 10., csütörtök 22:26

Intézményünk 2009 őszén kapott felkérést a Kutató Diákok Országos Szövetségétől a konferencia megrendezésére. A felkérésnek nagy örömmel tettünk eleget. Szándékunkat és a konferencia megszervezését támogatja fenntartónk Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata is.
Intézményünk így az idén házigazdája lesz a Tudományos Diákkörök XI. Országos Konferenciájának. Ez egy olyan Kárpát-medencei rendezvény, amelyen 5 ország magyarságának tehetséges középiskolásai mutatják be tudományos kutatói eredményeiket, és mérik össze erejüket szakértő zsűrik előtt.  Olyan rendezvény ez tehát, amely nem csak iskolánknak, hanem Békéscsabának és Békés megyének is jó hírét keltheti, ha méltóképpen rendezzük meg.
Az intézmény ezért igyekszik minden tőle telhetőt megtenni a sikeres megrendezés érdekében. Számítunk mindazok segítségére, akiknek erre a maguk területén lehetőségük van. A szervezés során igyekszünk bevonni Békéscsaba és Békés megye értelmiségének a szakmai tematikába bevonható szakembereit. Számítunk a Rózsa Ferenc Gimnázium egykori diákjaira is, akiket szintén igyekszünk megnyerni  a rendezvény megszervezéséhez és a feltételek megteremtéséhez egyaránt.
Békéscsaba, 2011. február 8.

Komáromi István
igazgató

 

 
TUDOK az Andrássyban PDF Nyomtat Email
2011 február 07., hétfő 14:07

1. Kutató Diákok Országos Szövetsége

2. Milyen a jó előadás?

3. Program

4. A zsüritagok névsora

 

 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 2