Járványügyi intézkedések
Intézményvezetői tájékoztató a 2020.11.11-től életbe lépő tantermen kívüli tanításról PDF Nyomtat Email
2020 november 10., kedd 18:00
Az iskola közösségéhez!
Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!
2020. november 11-étől a középfokú iskolákban a 9. ill. ezek feletti évfolyamokon a 14/2020. (XI.10) EMMI határozata értelmében tantermen kívüli digitális munkarend lép érvénybe.
Az intézmény digitális tanrendjével, a holnaptól életbe lépő tanítás-tanulás rendjével kapcsolatosan az alábbi tájékoztatást adom:
1. Az intézmény a tavaszi digitális átállás után levonta a szükséges konzekvenciákat és kidolgozta a maga Digitális Tanrend Protokollját. Ezen eljárásrend lesz a mérvadó, amely olvasható az intézmény honlapján. A folyamatos kiegészítésekről, korrekciókról az osztályfőnök kollégák naprakészen informálni fogják a tanulókat és a szülőket egyaránt. A kidolgozott protokoll szabályozza az elvárt kommunikációt, a tanítás-tanulás folyamatát, tanulók-pedagógusok-szülők konstruktív együttműködésén alapuló normáit.
2. Holnaptól ügyeleti rend lesz érvényben munkaidőben. Felelős vezető és a titkárság elérhető. A telefonos és egyéb elektronikus csatornák a rendelkezésükre állnak.
3. A gimnáziumból és a kollégiumból a diákok elvitték a szükséges holmijaikat. Az osztályfőnökökkel és a kollégiumi csoportvezető tanárokkal konzultálva egyéb, előre meghatározott időpontban további holmik elvihetők.
4. Az érettségi vizsgák, központi írásbeli felvételi vizsgák, az Oktatási Hivatal által szervezett versenyek (pl. OKTV) az egészségvédelmi előírásoknak megfelelően (lázmérés, maszk-használat, fertőtlenítés, távolságtartás) a vizsgázók ill. a tanulók jelenlétével folytatódnak.
5. Egyéni és kiscsoportos konzultációk szervezésének indokoltságát és relevanciáját vizsgáljuk.
Külön tájékoztatom a végzős évfolyamot, hogy a veszélyhelyzetre tekintettel a köznevelési intézményekben a szalagavató rendezvények kötelező jelleggel halasztásra kerültek. (Az intézmény vezetése már az előző hónapban döntött a rendezvény tavaszra való áthelyezéséről).
Kérem az iskola közösségét, hogy figyeljék honlapunk Járványügyi Intézkedések menüpont alatti igazgatói közleményeit és a jelen platform tájékoztatóit.
Vigyázzanak Magukra és Szeretteikre!
Hajrá Andrássy!
2020. november 10. Szabó László int.vez. sk.
 
Járványügyi intézkedések (Gimnázium, Kollégium) PDF Nyomtat Email
2020 szeptember 24., csütörtök 12:22

1. Októbertől érvényes szabály - lázmérés belépéskor

2. Preventív eljárásrend

3. Intézményi Protokoll (IP)

4. Intézményi Protokoll - Kollégium

5. Digitális Tanrend Protokoll (DTP) - Gimnázium

6. Digitális Tanrend Protokoll  - Kollégium

7. 2020. március-április folyamán  életbe lépett szabályok (tantermen kívüli oktatás, archív)

 
Elérhetőségek PDF Nyomtat Email
2020 szeptember 24., csütörtök 00:00

intézményi e-mail cím: andrassygimi(kukac)andrassygimi.hu

intézményi facebook oldal

Intézményvezető: Szabó László


06-30/284-5694

Intézményvezető-helyettesek:
Danczik Emese

06-30/322-4682
Kovács Tibor
06-30/284-7160
Jámbor Éva
06-30/285-0398
Kollégiumvezető: Bogár János 06-66/325-620

 

 
Kréta gondviselői belépés PDF Nyomtat Email
2020 március 23., hétfő 15:13

Tisztelt Szülők!

A digitális tanrend központi csatornája a KRÉTA felület. Tájékoztatom Önöket, hogy a tanítás-tanulás folyamata és a gyorsabb kommunikáció érdekében a korábban megkapott belépési kódokkal lépjenek be a felületre. A kódokat módosítani tudják. Amennyiben nem működik a belépés, akkor saját maguknak szükséges regisztrálni a "Gondviselői hozzáférés igénylése" címszónál. Itt csak akkor fogja a szülőt "felismerni" a KRÉTA, ha a megfelelő adatokkal akar regisztrálni (pl.: mindkét keresztnevét beírja, azt az e-mail címet, telefonszámot írja be, amit beiratkozáskor megadott.) Ha mégsem jók az adatok, akkor csak csökkentett belépési módot ajánl fel a rendszer. Az intézmény erről értesítést kap ami után kiosztjuk a bővített jogosultságot. Nagyon sok szülő nem adott semmilyen elérhetőséget. Kérem, a leterheltséget figyelembe véve lehetőleg Önök regisztráljanak.

Az alábbi email címünkre (andrassygimi [kukac] andrassygimi.hu) tehetik fel kérdéseiket a KRÉTA rendszerrel kapcsolatosan. Kérem Önöket, hogy a gyermekük évfolyamát és osztályát is jelöljék meg!

Békéscsaba, 2020. március 20.

Szabó László  sk.
intézményvezető